Faleminderit!

Publikuar më 11 Јуни, 2019 Lajme, Lajme


Federata e futbollit të Maqedonisë përcjell falemenderimet më të sinqerta për të gjithë spektatorët, gjithë dashamirët e futbollit që ishin të pranishëm në arenën nacionale “Todor Proeski’ për ndeshjet me Poloninë dhe Austrinë. Ju falemenderojmë që në numër të madh treguat si duhet dhe mbështetet me zemër ekipi përfaqëues si në humbje, ashtu edhe në fitore.

Falemenderim i përzemërt edhe deri te të gjithë shërbimet e kyçura në organizimin e përkryer të ndeshjeve. Falemenderim i posaçëm deri te Ministria për Punë të Brendshme dhe shërbimet e arenës nacionale “Todor Proeski”. Gjithë vlerësimet nga UEFA tregojnë se si shtet jemi të gatshëm në nivel të lartë për organizimin e ndeshjeve të rrezikut të lartë dhe me këtë të jemi shembull edhe për vendet dhe faderatat tjera të rajonit dhe Europës.

Shpresojmë edhe në të ardhmen të kemi mbështetjen tuaj, tifozëve dhe shërbimeve që ishin pjesë e ekipit organizativ të ndeshjeve, besojmë të kemi unitet edhe në terren, por edhe jashta tij, të qëndrojmë të bashkuar në gëzimin që sjell futbolli!   
   
Reprezentacioni A