EURO 2024: Eliminatoret i hapim me Maltën, ndeshjen e fundit e luajmë me Anglinë

Publikuar më 10 Октомври, 2022 Lajme, Lajme


UEFA ka konfirmuar orarin e ndeshjeve nga grupi ynë kualifikues për Kampionatin Evropian 2024 në Gjermani.

Në shortin e djeshëm në Frankfurt, përfaqësuesja e Maqedonisë u shortua në grupin më të vështirë të mundshëm me finalistët e kampionatit të fundit evropian, Italinë dhe Anglinë, ndërsa do të përballemi edhe me Ukrainën dhe Maltën.

Përfaqësuesja jonë më e mirë do ta luajë ndeshjen e parë më 23 mars 2023 në shtëpi kundër Maltës.

ORARI I NDESHJEVE: 

23 mars 2023 Maqedoni - Maltë

16 qershor 2023 Maqedoni - Ukrainë

19 qershor 2023 Angli - Maqedoni

9 shtator 2023 Maqedoni - Itali

12 shtator 2023 Maltë – Maqedoni

14 tetor 2023 Ukrainë - Maqedoni

17 nëntor 2023 Itali - Maqedoni

20 nëntor 2023 Maqedoni - Angli
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A