Delgimi për xhiron e 12-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 19 Ноември, 2020 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për arbitrat dhe personat zyrtarë për ndeshjet e xhiros së 12-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

Xhiroja e 12-të, Liga e Dytë-Lindje.pdf 

Xhiroja e 12-të, Liga e Dytë-Perëndim.pdf    
   
Reprezentacioni A