Delegimi për xhiron e parë në Ligat e Dyta

Publikuar më 22 Август, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e parë në Ligat e Dyta (Lindje dhe Perëndim) për sezonin e ri garues 2019/20

1 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

1 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
Reprezentacioni A