Delegimi për xhiron e 7-të në Ligën e Dytë-Perendim

Publikuar më 02 Октомври, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 7-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

Liga e Dytë-Perëndim xhiroja e 7-të.pdf 

Liga e Dytë-Lindje xhiroja e 7-të.pdf    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A