Delegimi për xhiron e 6-të në Ligat e Dyta Lindja dhe Perëndim

Publikuar më 26 Септември, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 6-të në Ligat e Dyta Lindja dhe Perëndim:

Xhiroja e 6 Liga e Dytë-Perëndim.pdf 

Xhiroja e 6 Liga e Dytë-Lindje.pdf    
   
Reprezentacioni A