Delegimi për xhiron e 6-të në kategoritë e reja

Publikuar më 12 Октомври, 2018 Ligat e të Rrinjëve, Delegimet tek të Rrinjët


   
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A