Delegimi për xhiron e 5-të të Ligës së Parë së futsallit

Publikuar më 20 Октомври, 2017 Liga e Parë e Futsallit


Në vazhdim delegimi për xhiron e 5-të të Ligës së Parë të futsallit të Maqedonisë:

Делегирање 1лига.doc    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A