Delegimi për xhiron e 5-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 19 Септември, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 5-të në Ligat e Dyta Lindje dhe Perendim:

5 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

5 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
Reprezentacioni A