Delegimi për xhiron e 26-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 17 Мај, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 26-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

Xhiroja e 26-të, Liga e Dytë-Lindje.pdf 

Xhiroja e 26-të, Liga e Dytë-Perëndim.pdf    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A