Delegimi për xhiron e 25-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 10 Мај, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 25-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

Xhiroja e 25-të Lindje.pdf 

Xhiroja e 25-të Perëndim.pdf    
   
Reprezentacioni A