Delegimi për xhiron e 23 në Ligën e Parë të fustallit

Publikuar më 25 Април, 2017 Liga e Parë e Futsallit


Në vazhdim delegimi për xhiron e 23-të të Ligës së Parë të futsallit:

23 КОЛО 1 ФУТСАЛ ЛИГА.pdf    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A