Delegimi për xhiron e 23 në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 25 Април, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 23 në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

Xhiroja e 23 Liga e Dytë-Lindje.pdf 

Xhiroja e 23 Liga e Dytë-Perëndim.pdf    
   
Reprezentacioni A