Delegimi për xhiron e 21 të LPFM-së

Publikuar më 28 Февруари, 2019 Liga e Parë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për arbitrat dhe personat zyrtarë për ndeshjet e xhiros së 21 në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë:

LPFM xhiroja e 21.pdf    
   
Reprezentacioni A