Delegimi për xhiron e 20-të në LPFM

Publikuar më 21 Февруари, 2019 Liga e Parë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi i arbitrave dhe personave zyrtarë për ndeshjet e xhiros së 20-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë:

Xhiroja e 20 LPFM.pdf    
   
Reprezentacioni A