Delegimi për xhiron e 2-të të Ligës së Parë të futsallit

Publikuar më 29 Септември, 2017 Liga e Parë e Futsallit


Në vazhdim gjeni delegimin për xhiron e dytë të Ligës së Parë të futsallit të Maqedonisë:

2 коло 1 футасал лига делегирање.pdf    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A