Delegimi për xhiron e 14-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 28 Ноември, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 14-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

Xhiroja e 14-të, Liga e Dyta-Lindje.pdf 

Xhiroja e 14-të, Liga e Dyta-Perëndim.pdf    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A