Delegimi për xhiron e 13-të të Ligës së Parë të futsallit

Publikuar më 26 Јануари, 2018 Liga e Parë e Futsallit


Në vazhdim delegimi për xhiron e 13-të në Ligën e Parë të futsallit të Maqedonisë:

13 коло Прва футсал лига.pdf    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A