Delegimi për xhiron e 13-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 21 Ноември, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 13-të për Ligat e Dyta Lindje dhe Perëndim të futbollit të Maqedonisë:

Xhiroja e 13-të, Liga e Dytë-Perëndim.pdf 

Xhiroja e 13-të, Liga e Dytë-Lindje.pdf    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A