Delegimi për xhiron e 12-të në Ligën e Dytë-Lindje

Publikuar më 07 Ноември, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 12-të në Ligat e Dyta të futbollit të Maqedonisë, Lindje dhe Perëndim:

LDFM-Perëndim, xhiroja e 12-të.pdf 

LDFM-Lindje, xhiroja e 12-të.pdf    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A