Delegimi për xhiron e 11-të në Ligën e Parë për femra

Publikuar më 07 Декември, 2017 Liga e Parë e Femrave


Në lidhëse delegimi i arbitrave dhe personave zyrtar për ndeshjet e xhiros së 11-të në Ligën e Parë të Maqedonisë në konkurencë të femrave:

Делегирање на службени лица-Прва женска лига 11 коло.pdf    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A