Delegimi për ndeshjen e parë gjysmëfinale të Kupës

Publikuar më 25 Февруари, 2019 Kupa e Maqedonisë


Në vazhdim gjeni delegimin e arbitrave dhe personave zyrtarë për ndeshjen e parë gjysmëfinale të Kupës së Maqedonisë ndërmjet Bellasicës dhe Makedonija Gj.P.:

Gjysmëfinalja e Kupës Bellasica-Makedonija Gj.P..pdf    
   
Reprezentacioni A