Delegimi për Kupën e RM-së në konkurencë të femrave

Publikuar më 24 Февруари, 2017 Kupa e Femrave


Në vazhdim mund të shihni delegimin për Kupën e Maqedonisë në konkurencë të femrave:

Делегирање на службени лица-Куп на РМ-Жени.pdf    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A