Delegimi për Kupën e Maqedonisë, femrat

Publikuar më 21 Март, 2017 Kupa e Femrave


Në vazhdim delegimi për Kupën e Maqedonisë në konkurencë të femrave:

куп ЖЕНИ.pdf    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A