Delegimi për 1/8 e finales së Kupës së Maqedonisë për femra

Publikuar më 21 Ноември, 2017 Kupa e Femrave


Në vazhdim delegimi për 1/8 e finales së Kupës së Maqedonisë për femra: 

Делегирање на службени лица-Куп жени 1-8 Ф.pdf    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A