Delegimi i Kupës së Maqedonisë për femra

Publikuar më 12 Април, 2017 Kupa e Femrave


Në vazhdim delegimi për Kupën e Maqedonisë në konkurencë të femrave: 

Делегирање на службени лица-Куп на РМ за жени 1-2 Ф.pdf   
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A