Dalin në shitje biletat për ndeshjen Maqedoni-Gjibraltar

Publikuar më 12 Ноември, 2018 Biletat, Lajme


Prej sot në shitje janë biletat për ndeshjen e fundit të përfaqësueses A të Maqedonisë në Ligën e Kombeve. Më 19 nëntor nga ora 20:45 në Shkup Maqedonia përballet me Gjibraltarin.

Biletat me çmime prej 100 dhe 150 denarëve prej sot mund të blihen në pikën shitëse të FFM-së në Skopje City Mall, onlajn përmes rrjetit ëëë.karti.com.mk, si dhe përmes rrjetit shitës ë Mk Tickets:

Jugoton
Biletara e Sallës Universale
TA Atlantik Turs
Kafe Bar Koncept – Strumicë
Gogi Draçevë
AT Merion Travel – Kumanovë
AT Atlantik Turs – Kavadar
AT Bran – Prilep
AT Ana Turs – Manastir
AT Globus – Ohër
Kafe Bar Monako – Tetovë
Kafe Bar Coffee Lab – Shtip
Tobako Vona 5 – Gostivar
Libero Travel – Koçani
AT Medirijan – Kërçovë

Të interesuarit për bileta VIP, të njejtat shiten me çmim prej 1000 denarëve në rrjetet e lartëpërmendura.   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A