Biletat nga 150 denarë për ndeshjet e Maqedonisë kundër Finlandës dhe Azerbejxhanit

Publikuar më 14 Ноември, 2022 Biletat, Lajme, Lajme


Federata e Futbollit të Maqedonisë, përmes partnerit zyrtar, Mk Tickets, ka filluar shitjen e biletave për ndeshjet e përfaqësueses A të Maqedonisë kundër Finlandës dhe Azerbejxhanit, të cilat do të luhen më 17 dhe 20 nëntor në Arenën “Todor Proeski“ në Shkup.

Biletat shiten me çmim prej 150 denarë për tribunën veriore, 150 denarë për tribunën jugore (blloqet 1, 2, 5 dhe 6) dhe 200 denarë për blloqet qendrore 3 dhe 4 nga tribuna jugore e Arenës "Todor Proeski".

Shitja e biletave për ndeshjet e ardhshme do të organizohet ekskluzivisht me praninë fizike të blerësve. Nuk do të ketë shitje elektronike (on-line) të biletave për arsye teknike (mosfunksionimi i lexuesve të biletave në Arenën "Todor Proeski").

MAQEDONI – FINLANDË (Arena “Todor Proeski”, 17 nëntor, ora 18:00)

MAQEDONI – AZERBEJXHAN (Arena “Todor Proeski”, 20 nëntor, ora 14:00)

Tribuna Veriore

Blloku 13, 14, 18, 19, 20 dhe 24 - 150 denarë

Blloku 21 dhe 23 -150 denarë

Tribuna e Jugut

Blloku 1, 2, 5 dhe 6 - 150 denarë

Blloku 3 dhe 4 - 200 denarë

VENDET E SHITJES:

Shkup:

• LiteraturaMK - City Mall

• LiteraturaMK - East Gate

• LiteraturaMK - Vero Center

• Letërsia - TC Bunjakovec

• LiteraturaMK - rr. Maqedonia

• Jugoton GTC 1

• JK Travel - TC Biser

• Makpetrol – Kozle

• Makpetrol - Ilindenska

• Makpetrol – Vlae

Veles:

• Unison

Prilep:

• TA Bran

Kumanovë:

• Tobacco Agora 

Tetovë:

• Tobacco Monako

• Grand Tobacco

Gostivar:

• Tobacco Vona 5

Ohër:

• TA Vis Poj

Manastir:

• LiteraraMK

• Tobacco Brothers

Strumicë:

• LiteraturaMK

• TA Safari

Radovish:

• TA Halkidiki

Biletaria e Arenës “Todor Proeski” do të jetë e hapur ditën e ndeshjeve nga ora 10:00.

Ftojmë të gjithë tifozët e futbollit dhe simpatizantët e përfaqësueses së Maqedonisë me brohoritje të ndershme dhe korrekte t'i ndihmojnë reprezentuesit tanë të fitojnë ndeshjet kundër Finlandës dhe Azerbajxhanit.
   
   
Reprezentacioni A