Arijan Ademi udhëton në Zagreb, do të jetë në dispozicion për Italinë dhe Maltën

Publikuar më 05 Септември, 2023 Lajme, Lajme


Reprezentuesi i Maqedonisë, Arijan Ademi, nesër në mëngjes niset për në Zagreb për shkak të angazhimeve personale që kanë të bëjnë me vazhdimin e karrierës së tij.


Ademi pas zgjidhjes së çështjeve administrative lidhur me angazhimin e tij të ri në klub, sërish do të vihet në dispozicion të përfaqësueses për ndeshjet kundër Italisë dhe Maltës.


Thirrjes së seleksionuesit Bllagoja Milevski, mesfushori iu përgjigj edhe përkundër lëndimit në pulpë të këmbës së majtë, lëndim që e kufizoi në vetëm pesë minuta lojë në ndeshjen e fundit të kampionatit në Kinë.


Vendimi është marrë në marrëveshje me seleksionuesin Bllagoja Milevski. Kreu ynë shpreson që Ademi të jetë i disponueshëm për të luajtur kundër Italisë.    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A