Arbitrat e planifikuar për xhiron e 5-të të LPFM-së

Publikuar më 14 Септември, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Në lidhëse gjeni arbitrat dhe kontrollorët e planifikuar për xhiron e 5-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë:

Зафатени судии и контролори 5 коло Прва МФЛ.pdf 

Hedhja e shortit për arbitrat do të mbahet në palestrën për press të FFM-së më 15.09.2017 në orën 12:00, ndërsa gjithë procesi do të transmetohet direkt në Tv portalin e FFM-së: http://tv.ffm.mk/    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A