Analizë e arbitrimit për xhiron e parë të Ligës së Parë

Publikuar më 10 Август, 2022 Lajme


Komisioni i arbitrave pranë FFM-së, shqyrtoi momentet e diskutueshme nga xhiroja e parë i Ligës së Parë dhe nxori këto përfundime: 

Analizë e xhiros së parë në Ligën e Parë.pdf    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A