Analizë e arbitrimit për xhiron e 8-të në LPFM dhe xhiron e 6-të në LDFM

Publikuar më 27 Септември, 2023 Lajme


Komisioni i arbitrave ka shqyrtuar momentet e kontestuara nga xhiroja e 8-të në Ligën e Parë dhe xhiron e 6-të nga Liga e Dytë, dhe ka sjellur këto përfundime: 

Analize e arbitrimit per xhiron e 8-te ne LPFM dhe xhiron e 6-te ne LDFM.pdf    
   
Reprezentacioni A