Analizë e arbitrimit për xhiron e 7-të në LPFM dhe xhiron e 5-të në LDFM

Publikuar më 20 Септември, 2023 Lajme


Komisioni i arbitrae ka shqyrtuar momentet e kontestuara nga ndeshjet e xhiros së 7-të në Ligën e Parë dhe xhiros së 5-të në Ligën Dytë dhe ka sjellur këto përfundime: 

Analize e arbitrimit per xhiron e 7-te ne LPFM dhe xhiron e 5-te ne LDFM .pdf     
   
Reprezentacioni A