Analizë e arbitrimit për xhiron e 32-të në LPFM dhe xhiron e 28-të në LDFM

Publikuar më 16 Мај, 2024 Lajme


Komisioni i arbitrave ka shqyrtuar momentet e kontestuara nga xhiroja e 32-të në Ligën e Parë dhe xhiron e 28-të në Ligën e Dytë, duke sjellur këto përfundinime që mund ti gjeni në linkun në vijim: 

Analize e arbitrimit per xhiron e 32-te ne LPFM dhe xhiros se 28-te LDFM.pdf    
   
Reprezentacioni A