Analizë e arbitrimit për xhiron e 26-të në LPFM dhe xhiron e 23-të në LDFM

Publikuar më 12 Април, 2024 Lajme


Komisioni i arbitrave ka shqyrtuar momentet e kontestuara nga xhiroja e 26-të në Ligën e Parë dhe xhiron e 23-të në Ligën e Dytë, duke sjellur në fund këto konkludime: 

Analize e arbitrimit per xhiron e 26-te ne LPFM dhe xhiron e 23-te ne LDFM.pdf 
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A