Analizë e arbitrimit për xhiron e 24-t në LPFM dhe xhiron e 21-të në LDFM

Publikuar më 23 Март, 2023 Lajme


Komisioni i arbitrave shqyrtoi pikat e kontestuara nga xhiroja i 24-të në Ligën e Parë dhe xhiros së 21-të nga Liga e Dytë, duke nxjerr përfundimet e mëposhtme: 

Analize e arbitrimit per xhiron e 24-t dhe xhiron e 21-t.pdf    
   
Reprezentacioni A