Analizë e arbitrimit për xhiron e 17-të në Ligën e Parë dhe xhiron e 14-t në Ligën e Dytë

Publikuar më 06 Декември, 2022 Lajme


Komisioni i arbitrave pranë Federatës së Futbollit të Maqedonisë ka shqyrtuar momentet e kontestuara nga ndeshjet e xhiros së 17-të në Ligën e Parë dhe xhiros së 14-t në Ligën e Dytë dhe ka sjellur këto përfundime: 

Analizë e arbitrimit për xhiron e 17-të në LPFM dhe xhiron e 14-të në LDFM.pdf    
   
Reprezentacioni A