Analizë e arbitrimit për xhiron e 16 në Ligën e Parë dhe xhiron e 13 në Ligë e Dytë

Publikuar më 28 Ноември, 2022 Lajme


Komisioni i arbitrave pranë Federatë së Futbollit të Maqedonisë ka shqyrtuar momentet e kontestuar për xhiron e 16-të në Ligën e Parë dhe xhiron e 13-të në Ligën e Dytë dhe ka sjellur këto përfundime: 

Analizë e arbitrimit për xhiron e 16 në Ligën e Parë dhe xhiron e 13 në Ligë e Dytë.pdf    
   
Reprezentacioni A