Analizë e arbitrimit për xhiron e 15-të në LPFM dhe xhiron e 13-të në LDFM

Publikuar më 29 Ноември, 2023 Lajme


Komisioni i arbitrave ka shqyrtuar momentet e kontestuara nga ndeshjet e xhiros së 15-të në Ligën e Parë, xhiros së 13-të në Ligën e Dytë dhe ka sjellur këto përfundime: 

Analize e arbitrimit per xhiron e 15-te ne LPFM dhe xhiron e 13-te ne LDFM.pdf    
   
Reprezentacioni A