Analizë e arbitrimit për ndeshjet e balotazhit për Ligën e Parë

Publikuar më 25 Мај, 2022 Lajme


Komisioni i Arbitrave ka shqyrtuar momentet e kontestuara nga ndeshjet e balotazhit për Ligën e Parë 22/23 dhe ka nxjerr këto konkludime:

Analizë e arbitrimit për ndeshjet e balotazhit .pdf 
   
   
Reprezentacioni A