Analizë e arbitrimit për ndeshjet e 1-8 së finales në Kupë

Publikuar më 06 Октомври, 2022 Kupa e Maqedonisë, Lajme


Komisioni i arbitrave shqyrtoi momentet kontestuese nga 1/8 e Kupës së Maqedonisë, sezoni 2022-2023 dhe nxori këto konkluzione: 

Analizë e arbitrimit për ndeshjet e 1-8 së finales në Kupë.pdf    
   
Reprezentacioni A