Analizë e arbitrimit për finalen e Kupës dhe ndeshjen e balotazhit për Ligën e Parë

Publikuar më 22 Мај, 2023 Lajme


Komisioni i arbitrave ka shqyrtuar momente e kontestuara nga finalja e Kupës dhe ndeshjes së balotazhit për Ligën e Parë, duke sjell këto përfundime: 

Analizë e arbitrimit për finalen e Kupës dhe ndeshjen e balotazhit për Ligën e Parë.pdf    
   
Reprezentacioni A