Aleksandar Trajkovski: Pres ndeshje të mirë në Rijekë ndaj Kroacisë

Publikuar më 30 Мај, 2024 Lajme, Lajme


Përfaqësuesja A e Maqedonisë vazhdon përgatitjet për ndeshjet kontrolluese ndaj Kroacisë (3 qershor, Rijeka) dhe Çekisë (10 qershor, Hradec Kralove). Në stërvitjen e fundit, ekipit tonë më të mirë iu bashkuan sulmuesit Aleksandar Trajkovski, Milan Ristovski, mbrojtësi Gjoko Zajkov dhe portieri Stole Dimitrievski.

Sulmuesi i Hajdukut, Aleksandar Trajkovski thotë se nuk e pret një ndeshje e madhe ndaj Kroacisë.

- "Kroacia është një përfaqësuese e madhe dhe një test i madh për ne. Si në të kaluarën edhe tani duhet të tregojmë se mund të përballemi me skuadra kaq të forta. Por kjo do të jetë një test i mirë edhe për Kroacinë që po përgatitet për Kampionatin Evropian dhe mendoj se do të jetë një ndeshje e mirë. Sinqerisht, si unë dhe të gjithë në ekipin tonë besojmë në një rezultat të mirë. Ne do të përpiqemi dhe do të bëjmë maksimumin për ta arritur këtë. Thjesht për të treguar se cilat janë idetë tona për ndeshjet e Ligës së Kombeve të shtatorit”.
   
   
Reprezentacioni A