Liga e dytë e Maqedonisë - LINDJE

Резултати од минатото коло

16:00 12.09.2021
ГФК ОСОГОВО
2 - 0
ФК БРАТСТВО 07
16:00 12.09.2021
ФК ТИМ ЛОКОМОТИВА 2018
1 - 2
ФК СЛОГА 1934
16:00 12.09.2021
ФК ПОБЕДА
1 - 1
ФК КАМЕНИЦА САСА
16:00 12.09.2021
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР
0 - 0
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
16:00 12.09.2021
ФК БЕЛАСИЦА
3 - 1
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО

Следно коло

15:00 18.09.2021
ФК БРАТСТВО 07
-
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
15:00 18.09.2021
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
-
ФК БЕЛАСИЦА
15:00 18.09.2021
ФК КАМЕНИЦА САСА
-
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР
15:00 18.09.2021
ФК СЛОГА 1934
-
ФК ПОБЕДА
15:00 18.09.2021
ГФК ОСОГОВО
-
ФК ТИМ ЛОКОМОТИВА 2018

Табела - Liga e dytë e Maqedonisë - LINDJE - Коло 3

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК СЛОГА 1934 1 3 3 0 0 3 9
ГФК ОСОГОВО 7 3 1 0 2 -2 3
ФК ТИМ ЛОКОМОТИВА 2018 10 3 0 0 3 -4 0
ФК ПОБЕДА 4 3 2 1 0 3 7
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР 9 3 0 1 2 -5 1
ФК БЕЛАСИЦА 2 3 2 1 0 4 7
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО 6 3 1 0 2 0 3
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 5 3 1 1 1 0 4
ФК КАМЕНИЦА САСА 3 3 2 1 0 4 7
ФК БРАТСТВО 07 8 3 0 1 2 -3 1
Reprezentacioni A