Delegmi për xhiron e tretë në Ligat e Dyta Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 10 Септември, 2020 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi i arbitrave dhe personave zyrtarë për ndeshjet e xhiros së tretë në Ligat e Dyta Lindje dhe Perëndim:

Delegimi për xhiron e 3, Liga e Dytë-Lindje.pdf 

Delegimi për xhiron e 3, Liga e Dytë-Perëndim.pdf    
   
Reprezentacioni A