Delegimi për xhiron e 6-të Liga e Parë e Femrave

Publikuar më 11 Септември, 2020 Liga e Parë e Femrave


Në vazhdim delegimi për arbitrat dhe personat zyrtarë për xhiron e 6-të në Ligën e Parë të futbollit të femrave:

Delegimi për xhiron e 6 Liga e Parë, Femra.pdf    
   
Reprezentacioni A