Delegimi për xhiron e 4 në Ligën e Parë të Femrave

Publikuar më 04 Септември, 2020 Liga e Parë e Femrave


Në vazhdim delegimi i arbitrave dhe personave zyrtarë për ndeshjet e xhiros së katërt në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë në konkurencë të femrave:

Delegimi për xhiron e 4 Liga e Parë e femrave.pdf    
   
Reprezentacioni A