Delegimi për xhiron e 15-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 27 Февруари, 2020 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 15-të në Ligat e Dyta Lindje-Perëndim futbollin e Maqedonisë:

Xhiroja e 15-të, Liga e Dytë-Lindje.pdf 

Xhiroja e 15-të, Liga e Dytë-Perëndim.pdf    
   
Reprezentacioni A