Third League South-East

Резултати од минатото коло

16:30 20.05.2018
ФК ВАСИЛЕВО
4 - 0
ФК СПАРТМАНИ
16:30 20.05.2018
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО
3 - 4
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР
16:30 20.05.2018
ФК ТИВЕРИЈА
8 - 1
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО
16:30 20.05.2018
ФК МЛАДОСТ с.Удово
-
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА

Следно коло

16:30 27.05.2018
ФК СПАРТМАНИ
-
ФК МЛАДОСТ с.Удово
16:30 27.05.2018
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА
-
ФК ТИВЕРИЈА
16:30 27.05.2018
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО
-
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО
16:30 27.05.2018
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР
-
ФК ВАСИЛЕВО

Табела - Third League South-East - Коло 24

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО 5 22 7 2 13 -18 23
ФК МЛАДОСТ с.Удово 7 21 6 2 13 -33 20
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР 1 22 21 1 0 74 64
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА 8 20 5 1 14 -30 16
ФК СПАРТМАНИ 6 21 6 2 13 -10 20
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО 4 22 13 1 8 23 40
ФК ТИВЕРИЈА 3 22 13 1 8 31 40
ФК ПАРТИЗАН БАШ 9 16 0 1 15 -92 1
ФК ВАСИЛЕВО 2 22 17 1 4 55 52
A National Team