First Futsal League

Резултати од минатото коло

19:30 20.09.2018
КМФ ЦРНА РЕКА
4 - 4
КМФ ВЕЛЕС
18:30 21.09.2018
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
3 - 8
КМФ ШКУПИ 1927
19:30 21.09.2018
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО
6 - 3
КМФ АСТИБО
19:00 21.09.2018
кмф КРАТОВО
10 - 1
КМФ ШКЕНДИЈА
12:00 23.09.2018
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
-
КМФ ГЕМИЏИИ 1903

Следно коло

23.09.2018
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
-
КМФ ЦРНА РЕКА
23.09.2018
КМФ ШКЕНДИЈА
-
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
23.09.2018
КМФ АСТИБО
-
кмф КРАТОВО
23.09.2018
КМФ ШКУПИ 1927
-
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО
23.09.2018
КМФ ВЕЛЕС
-
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА

Табела - First Futsal League - Коло 2

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ 8 1 0 0 1 -1 0
КМФ ГЕМИЏИИ 1903 9 1 0 0 1 -3 0
КМФ ШКЕНДИЈА 10 1 0 0 1 -6 0
КМФ АСТИБО 5 1 1 0 0 1 3
КМФ ШКУПИ 1927 3 1 1 0 0 3 3
КМФ ВЕЛЕС 6 2 0 1 1 -3 1
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА 7 1 0 0 1 -1 0
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО 2 1 1 0 0 6 3
кмф КРАТОВО 4 1 1 0 0 3 3
КМФ ЦРНА РЕКА 1 2 1 1 0 1 4
A National Team